Galeria - Sorolla

Go to content
SOROLLA, UNA NOVA DIMENSIÓ
Joaquim Sorolla és un dels genis de l'impressionisme més celebrats a nivell mundial per la seua capacitat de revolucionar i innovar la pintura entre segles a través de la mestria en el tracte de la llum i el color. Creador de les imatges d'un Mediterrani lluminós i optimista en una època amb visió tràgica, Sorolla pot ser considerat el pintor més poètic de la seua època, que fa de l'aire lliure el seu estudi sense límits, i, de model, el poble, liderant, d'aquesta forma, la revolució del quotidià en la pintura d'entre segles.

SOROLLA, UNA NOVA DIMENSIÓ és un espectacular homenatge a l'artista través de les tecnologies expositives de nova generació que el moment actual ens facilita gràcies a una museografia didàctica i interactiva amb projeccions immersives 360º, realitat virtual, instal·lacions digitals, escenografies i altres recursos tecnològics.

Una proposta innovadora adreçada als seus públics més exigents i convençuts, però també als nous públics, a través d'una proposta espectacular que apel·la a les emocions, oferix una nova mirada sobre els conceptes i introduix nous artistes reinterpretant l'obra de Sorolla, sense oblidar el rigor científic i acadèmic.

Aquest estiu La Base Alinghi de la Marina de València es convertix en La Base, Centre d'Arts Digitals.
Back to content